11 Ağustos 2008 Pazartesi

arnavut ciğeri



1 kg dana ciğer
1 bardak un
1,5 bardak sıvıyağ
tuz, pulbiber
2 soğan
maydanoz
sumak
yapılışı: ciğeri küp şeklinde doğradım ve kanını almak için biraz suda beklettim.
suyunu iyice süzünce; tuzlu unla karıştırıp kızgın yağda sürekli karıştırarak pişirdim.
servis tabağına aldım ve yanına piyazlık doğrayıp maydanoz ve sumakla harmanladığım soğan salatasını yanına koydum.
son olarak ciğerin üzerine pul biber ekeledim
sonra da afiyetle yedik.

Hiç yorum yok:

yazarlar

bu site çok ilginç ve çocuklar için eğlenceli

Fare İle Çizinler Desenler
fizikbilim.com - 18 03 2008
Hayrettin Karaman`ın Web Sitesi